Over BEZINNZorg

Zorgorganisatie in Friesland, Groningen en Drenthe
Iedereen verdient een zinvolle plek in de samenleving. Daar geloven wij in. Stichting BEZINNZorg levert een bijdrage aan het helpen van kwetsbare mensen in de samenleving. Dit doen wij door zorg te bieden op zorgboerderijen en andere kleinschalige zorglocaties. De behoefte van de cliënten en hun individuele wensen staan hierbij op de eerste plaats. Alle locaties voldoen aan een erkend kwaliteitssysteem [link naar pagina kwaliteit].

Aangesloten zorglocaties – onder de paraplu van BEZINNZorg
Als aangesloten zorglocatie kun je met eigen naam en kwaliteiten blijven werken zónder dat je een uitvoeringsorganisatie hoeft op te tuigen. Zeker voor kleinere zorgaanbieders, zoals zorgboerderijen, kan dit een groot voordeel zijn.

Wat maakt BEZINNZorg uniek?
BEZINNZorg staat dicht bij de zorglocaties. Locaties vinden het fijn dat BEZINNZorg altijd bereikbaar is wanneer nodig. Zeker geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook de kleinste locaties hebben het vertrouwen dat ze altijd te woord worden gestaan en dat ze hulp krijgen waar nodig. Niet alleen de locaties ervaren deze korte lijnen. Ook de zorgkantoren en gemeenten hebben deze ervaring en weten wat ze aan BEZINNZorg hebben. Het resultaat? Een goede samenwerking.

Daarom is BEZINNZorg is een interessante partner voor zorgvragende instanties waaronder gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars.